maandag 17 april 2017

Final prototype

Final prototype

Deze week hebben wij een demo/presentatie voorbereid, waarin wij uitleggen hoe ons proces is verlopen, wat ons eindproduct is en hoe onze samenwerking is verlopen.

Link naar final prototype

https://marvelapp.com/26475ga/screen/26385621

Samenwerking

De samenwerking in de groep liep goed. Elke week hebben we samen naar de opdracht gekeken en besproken wat er moest gebeuren voor de volgende week. Dit hebben wij dan opgedeeld in taken en deze taken hebben wij verdeeld zodat iedereen ongeveer net zoveel werk had. Op deze manier hebben wij ervoor gezorgd dat de taken eerlijk verdeeld waren en alles af kwam. De communicatie in de groep liep goed bij het bespreken van de opdracht gaf iedereen input en als iemand ergens op vast liep kon deze hulp vragen aan de groep. De hele groep vond het lastig om te presenteren maar iedereen heeft dit toch gedaan. Het was soms wel lastig om elkaar te motiveren om er aan te gaan werken. Omdat het vak niet echt met onze sterkste kanten overeenkomt. Een punt dat beter kon was ook het oprijd beginnen aan een opdracht, vaak gebeurde dit de dag voor de oplevering waardoor er wel eens problemen ontbonden die niet op tijd opgelost konden worden.

Feedback

Bij het kaarten kopen weet ik nu niet welke dag het is. De uitwerking mist nu bijvoorbeeld het uitwerken van het bestellen van kaarten. Op basis van deze feedback hebben we ons prototype aangepast zodat er meer functionaliteit in zit, zoals het bestellen van kaarten. Ook hebben we overal een titel toegevoegd om duidelijk te maken op welke pagina een gebruiker zit. Een andere aanpassing die we hebben gedaan is het consistent maken van de layout, zodat die overal het zelfde thema heeft. We hebben de home pagina ook aangepast, zodat de pagina niet te leeg is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten